Sisteme sprijinire sapaturi deschise - ThyssenKrupp

Acasa » Utilaje » Utilaje de mica mecanizare noi » Sisteme sprijinire sapaturi deschise

Sisteme sprijinire sapaturi deschise

 

Lucrarile de canalizare desi necesare, sant o imagine nedorita atat de pietoni cat si de conducatorii auto, mai ales cand acestea trebuiesc executate in oras, pe strazi inguste, in imediata apropiere a liniilor de tramvai sau a unor cladiri inalte. Atat beneficiarul lucrarii (in general primariile) cat si firmele de constructii sant interesate in scurtarea termenelor si a cheltuielilor de executie. Iata doar cateva motive ce impun alegerea celui mai bun sistem de sprijinire inca din faza de proiectare. Folosirea experientei de peste 50 ani a firmelor specializate in acest domeniu este imperios necesara.
.
Prelucrarea si refolosirea materialului excavat ca material de umplutura cu redarea portantei strazii aduce importante economii rezultate din transport sau depozitare, reduce zgomotul si poluarea.

Dimensionare statica functie de natura terenului si dimensiunile canalului, stabilirea tipurilor si numarului de utilaje pentru lucrarile de excavare, umplere si compactare, alegerea si livrarea dispozitivelor necesare echipamentelor diverse, sant alte servicii oferite de firma nostra.